U heeft geen items in uw winkelmand.

U bent momenteel op:

Actoy

Actoy stelten geel binnen en buiten speelgoed

Actoy stelten geel

€ 128,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Overview

De Actoy stelten geel zijn veilig, stabiel en gemakkelijk mee te lopen. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in scholen en andere kinder- en jeugd faciliteiten. De Actoy-serie bestaat uit 4 maten, die betrekking hebben op alle groepen variërend van 6 jaar voor kleine kinderen tot jonge volwassenen.
De hoogte van de stelten is 35 cm.en kan verhoogd worden tot 60 cm.
De Actoy stelten geel zijn geschikt voor kinderen van 8 - 14 jaar en tot een gewicht van 50 kg.
Bij de hoogte van 60 cm geldt een maximaal gewicht van 40 kg. De lengte van voetplaten is 25 cm. Het gewicht van deze set is 1165 gram.
De stelten zijn leverbaar in vier verschillende kleuren, elke kleur is geschikt voor een andere leeftijdscategorie.

Details

De Actoy stelten geel zijn veilig, stabiel en gemakkelijk mee te lopen. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in scholen en andere kinder- en jeugd faciliteiten. De Actoy-serie bestaat uit 4 maten, die betrekking hebben op alle groepen variërend van 6 jaar voor kleine kinderen tot jonge volwassenen. De hoogte van de stelten is 35 cm.en kan verhoogd worden tot 60 cm. De Actoy stelten geel zijn geschikt voor kinderen van 8 - 14 jaar en tot een gewicht van 50 kg. Bij de hoogte van 60 cm geldt een maximaal gewicht van 40 kg. De lengte van voetplaten is 25 cm. Het gewicht van deze set is 1165 gram. De stelten zijn leverbaar in vier verschillende kleuren, elke kleur is geschikt voor een andere leeftijdscategorie.

Filmpje

Meer leuke spellen

Heb je een vraag over je bestelling of over een nieuwe aankoop?

SIGN UP