U heeft geen items in uw winkelmand.

U bent momenteel op:

Salzig

Salzig Sporthocker wit

Salzig Sporthocker Wit

€ 99,95

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 99,95

Overview

De SALZIG Sporthocker wit is een nieuwe coole combinatie van een kruk en sportartikel. Dankzij de specifieke innovatieve vorm, met een goede grab zone, is de Sporthocker zeer geschikt om mee te werpen, te vangen, te kicken, te glijden en te rollen. Je kan erop balanceren en erop zitten om te relaxen. De Sporthocker is geïnspireerd op, skateboarding, jongleren, breakdancing. Kortom je kan er oneindig veel tricks mee!
Specificaties: 45 cm hoog en een diameter van 32 cm. Gemaakt van zeer sterk en robuust plastic en hierdoor zeer geschikt voor indoor en outdoor.
Verkrijgbaar in twee varianten, 1.8 kg en 2.0 kg.
De 1.8 kg is optimaal voor jonge kinderen en volwassenen met een gewicht tot ongeveer 60 kg.
De 2.0 kg is perfect voor volwassen met een gewicht tot ongeveer 90 kg. Dit is de standaard sporthocker voor met een perfecte balans, stabiliteit en performance.

Details

De SALZIG Sporthocker wit is een nieuwe coole combinatie van een kruk en sportartikel. Dankzij de specifieke innovatieve vorm, met een goede grab zone, is de Sporthocker zeer geschikt om mee te werpen, te vangen, te kicken, te glijden en te rollen. Je kan erop balanceren en erop zitten om te relaxen. De Sporthocker is geïnspireerd op, skateboarding, jongleren, breakdancing. Kortom je kan er oneindig veel tricks mee! Specificaties: 45 cm hoog en een diameter van 32 cm. Gemaakt van zeer sterk en robuust plastic en hierdoor zeer geschikt voor indoor en outdoor. Verkrijgbaar in twee varianten, 1.8 kg en 2.0 kg. De 1.8 kg is optimaal voor jonge kinderen en volwassenen met een gewicht tot ongeveer 60 kg. De 2.0 kg is perfect voor volwassen met een gewicht tot ongeveer 90 kg. Dit is de standaard sporthocker voor met een perfecte balans, stabiliteit en performance.

Filmpje

Meer leuke spellen

Heb je een vraag over je bestelling of over een nieuwe aankoop?

SIGN UP