U heeft geen items in uw winkelmand.

U bent momenteel op:

Overige

Skatey 250 zwart elektrisch skateboard

Skatey 250 Black

€ 438,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Overview

Op zoek naar een Skatey 250 Black?

Maak kennis met het elektrisch skateboarden. Met dit elektrische skateboard haal je een snelheid van ongeveer 15 km per uur. Dit skateboard is ideaal om kennis te maken met het elektrisch boarden. Dit bord is geschikt voor jongere rijders tot 85 kg. Het heeft een vermogen van 250 watt en rijdt maximaal 15 km per uur.
De accu is eenvoudig op te laden en neemt ongeveer 4-6 uur in beslag. Met een volle accu kun je tot wel 15 km rijden. Met de draadloze afstandbediening kun je de snelheid regelen en remmen.
Losse onderdelen voor de Skatey 250 Black zwart zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Specificaties

Vermogen: 250 watt
Accu: 2 x 7Ah, 24 Volt
Max snelheid: 20 km/uur
Oplaadtijd: 3-6 uur
Actieradius: circa 15 km (onbelast)
Afstandbediening: draadloos
Aandrijving: riem
Max belasting: 85 kg.
Afmeting: 98x37x21 cm
Gewicht: 13 kg.
Wielen: PU - zwart - Ø110mm
LET OP
Lees voor gebruik goed de handleiding door. Tijdens het besturen van het Skatey skateboard adviseren wij hoofd, elleboog en knie bescherming.
Deze boards zijn zeer geschikt voor een vlakke en droge ondergrond. Niet te gebruiken op een natte, onregelmatige weg of bij slechte weersomstandigheden.
Het gebruik van het skateboard geschiedt zowel binnen als buiten altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid. Blitsvoorkids.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor (letsel)schade die door het gebruik van een Skatey skateboard is ontstaan.

Details

Op zoek naar een Skatey 250 Black? Maak kennis met het elektrisch skateboarden. Met dit elektrische skateboard haal je een snelheid van ongeveer 15 km per uur. Dit skateboard is ideaal om kennis te maken met het elektrisch boarden. Dit bord is geschikt voor jongere rijders tot 85 kg. Het heeft een vermogen van 250 watt en rijdt maximaal 15 km per uur. De accu is eenvoudig op te laden en neemt ongeveer 4-6 uur in beslag. Met een volle accu kun je tot wel 15 km rijden. Met de draadloze afstandbediening kun je de snelheid regelen en remmen. Losse onderdelen voor de Skatey 250 Black zwart zijn ook bij ons verkrijgbaar. Specificaties Vermogen: 250 watt Accu: 2 x 7Ah, 24 Volt Max snelheid: 20 km/uur Oplaadtijd: 3-6 uur Actieradius: circa 15 km (onbelast) Afstandbediening: draadloos Aandrijving: riem Max belasting: 85 kg. Afmeting: 98x37x21 cm Gewicht: 13 kg. Wielen: PU - zwart - Ø110mm LET OP Lees voor gebruik goed de handleiding door. Tijdens het besturen van het Skatey skateboard adviseren wij hoofd, elleboog en knie bescherming. Deze boards zijn zeer geschikt voor een vlakke en droge ondergrond. Niet te gebruiken op een natte, onregelmatige weg of bij slechte weersomstandigheden. Het gebruik van het skateboard geschiedt zowel binnen als buiten altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid. Blitsvoorkids.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor (letsel)schade die door het gebruik van een Skatey skateboard is ontstaan.

Filmpje

Meer leuke spellen

Heb je een vraag over je bestelling of over een nieuwe aankoop?

SIGN UP