U heeft geen items in uw winkelmand.

U bent momenteel op:

Overige

Skatey Balance Board Zwart

Skatey Balance Board Zwart

€ 499,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Overview

Op zoek naar een Skatey Balance Board zwart?

Dit Balance board van Skatey is een mileuvriendelijk electrisch lichtgewicht balance board.
Je kunt er eenvoudig mee wegrijden, het besturen van dit ultra innovatieve board is zo gemakkelijk dat je er verbaasd van zult staan. Deze boards zijn verkrijgbaar in de kleuren, rood, zwart en wit.

Door naar voren te leunen ga je vooruit en om te remmen leun je naar achteren.
Deze nieuwe handige manier om jezelf mobiel te maken is handig en betaalbaar. Dit balance board wordt geleverd met een handige draagtas met schourderband, zodat je het board gemakkelijk mee kunt nemen.

Eigenschappen:
Topsnelheid: 15 km/h
Bereik tot 15 km
Breedte/hoogte/diepte: 60cm / 18.7cm / 17.5cm
Gewicht: 9.3 kg
Draagkracht: 120 kg
Oplaadtijd accu: 1 - 2 uur
Accu specificaties: 36V 5.0Ah Lithium
Motorvermogen: 2 x 300W
Wiel specificaties: 6.5" banden
Inclusief handige draagtas
LET OP
Lees voor gebruik goed de handleiding door. Tijdens het besturen van het Skatey balance board adviseren wij hoofd, elleboog en knie bescherming.
Deze boards zijn zeer geschikt voor een vlakke en droge ondergrond. Niet te gebruiken op een natte, onregelmatige weg of bij slechte weersomstandigheden.
Het gebruik van het balance board geschiedt zowel binnen als buiten altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid. Blitsvoorkids.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor (letsel)schade die door het gebruik van een Skatey Balance board is ontstaan.

Details

Op zoek naar een Skatey Balance Board zwart? Dit Balance board van Skatey is een mileuvriendelijk electrisch lichtgewicht balance board. Je kunt er eenvoudig mee wegrijden, het besturen van dit ultra innovatieve board is zo gemakkelijk dat je er verbaasd van zult staan. Deze boards zijn verkrijgbaar in de kleuren, rood, zwart en wit. Door naar voren te leunen ga je vooruit en om te remmen leun je naar achteren. Deze nieuwe handige manier om jezelf mobiel te maken is handig en betaalbaar. Dit balance board wordt geleverd met een handige draagtas met schourderband, zodat je het board gemakkelijk mee kunt nemen. Eigenschappen: Topsnelheid: 15 km/h Bereik tot 15 km Breedte/hoogte/diepte: 60cm / 18.7cm / 17.5cm Gewicht: 9.3 kg Draagkracht: 120 kg Oplaadtijd accu: 1 - 2 uur Accu specificaties: 36V 5.0Ah Lithium Motorvermogen: 2 x 300W Wiel specificaties: 6.5" banden Inclusief handige draagtas LET OP Lees voor gebruik goed de handleiding door. Tijdens het besturen van het Skatey balance board adviseren wij hoofd, elleboog en knie bescherming. Deze boards zijn zeer geschikt voor een vlakke en droge ondergrond. Niet te gebruiken op een natte, onregelmatige weg of bij slechte weersomstandigheden. Het gebruik van het balance board geschiedt zowel binnen als buiten altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid. Blitsvoorkids.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor (letsel)schade die door het gebruik van een Skatey Balance board is ontstaan.

Filmpje

Meer leuke spellen

Heb je een vraag over je bestelling of over een nieuwe aankoop?

SIGN UP