U heeft geen items in uw winkelmand.

U bent momenteel op:

Suikerspin suiker cola bruin

Suikerspin suiker cola bruin

€ 5,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Overview

Vind jij suikerspinnen ook zo lekker? Maak nu eenvoudig zelf thuis de lekkerste suikerspinnen met een suikerspinmachine en deze bruine suikerspin suiker met colasmaak.

Deze suikerspin suiker heeft de beste samenstelling van ingredienten voor een heerlijke volle smaak. Het smelt bij de juiste temperatuur en zorgt ervoor dat de machine niet verstopt raakt. De korrel heeft de beste grootte voor een lekkere volle suikerspin.

Een gegarandeerde hit voor kinderfeestjes! Je versiert eenvoudig je mooiste bakcreaties met deze suikerspin lekkernij.
Verkrijgbaar in verschillende smaken en in handige doseerverpakking
Inhoud verpakking:
400 gram suiker en 10 stokjes.

Details

Vind jij suikerspinnen ook zo lekker? Maak nu eenvoudig zelf thuis de lekkerste suikerspinnen met een suikerspinmachine en deze bruine suikerspin suiker met colasmaak. Deze suikerspin suiker heeft de beste samenstelling van ingredienten voor een heerlijke volle smaak. Het smelt bij de juiste temperatuur en zorgt ervoor dat de machine niet verstopt raakt. De korrel heeft de beste grootte voor een lekkere volle suikerspin. Een gegarandeerde hit voor kinderfeestjes! Je versiert eenvoudig je mooiste bakcreaties met deze suikerspin lekkernij. Verkrijgbaar in verschillende smaken en in handige doseerverpakking Inhoud verpakking: 400 gram suiker en 10 stokjes.

Filmpje

Meer leuke spellen

Heb je een vraag over je bestelling of over een nieuwe aankoop?

SIGN UP