U heeft geen items in uw winkelmand.

U bent momenteel op:

Yoho

Yoho lichtgevende Spinstix LED

Yoho lichtgevende Spinstix LED

€ 17,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Overview

Met deze lichtgevende spinstix met led verlichting geef je de flowerstick elke kleur die je maar wilt. Super gaaf om in het donker een jongleer show te geven.
De Spinstix is voorzien van batterijen. Er gaan CR2032 batterijen in. Deze zijn ook bij ons eenvoudig na te bestellen, zodat je lekker lang plezier kunt hebben van deze spinstix set met stokjes en DVD.
De flowerstick is in meerdere standen te zetten, knipperende kleur, constant dezelfde kleur of steeds een wisselende kleur.
Inhoud verpakking: een flowerstick, stokjes en een DVD.

Details

Met deze lichtgevende spinstix met led verlichting geef je de flowerstick elke kleur die je maar wilt. Super gaaf om in het donker een jongleer show te geven. De Spinstix is voorzien van batterijen. Er gaan CR2032 batterijen in. Deze zijn ook bij ons eenvoudig na te bestellen, zodat je lekker lang plezier kunt hebben van deze spinstix set met stokjes en DVD. De flowerstick is in meerdere standen te zetten, knipperende kleur, constant dezelfde kleur of steeds een wisselende kleur. Inhoud verpakking: een flowerstick, stokjes en een DVD.

Filmpje

Meer leuke spellen

Heb je een vraag over je bestelling of over een nieuwe aankoop?

SIGN UP