U heeft geen items in uw winkelmand.

U bent momenteel op:

yoyoFactory

YoYoFactory One yoyo rood

YoYoFactory One yoyo rood

€ 9,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Overview

Het is super makkelijk om te spelen met de YoYoFactory One yoyo rood. Deze yoyo draait lekker snel dankzij de meegeleverde twee assen. Hierdoor is de yoyo zeer geschikt voor beginners en gevorderden. Deze yoyo is van het bekende merk YoYofactory.
Dankzij de verschillende assen is de yoyo perfect voor elke speler, ideaal voor iedereen die het leuk om vind om te spelen met yoyo's. De smalle is geschikt voor de eerste beginners trucs en de brede as voor de wat moeilijkere tricks.
Verkrijgbaar in de kleuren, blauw, zwart, groen en rood.

Details

Het is super makkelijk om te spelen met de YoYoFactory One yoyo rood. Deze yoyo draait lekker snel dankzij de meegeleverde twee assen. Hierdoor is de yoyo zeer geschikt voor beginners en gevorderden. Deze yoyo is van het bekende merk YoYofactory. Dankzij de verschillende assen is de yoyo perfect voor elke speler, ideaal voor iedereen die het leuk om vind om te spelen met yoyo's. De smalle is geschikt voor de eerste beginners trucs en de brede as voor de wat moeilijkere tricks. Verkrijgbaar in de kleuren, blauw, zwart, groen en rood.

Filmpje

Meer leuke spellen

Heb je een vraag over je bestelling of over een nieuwe aankoop?

SIGN UP